Обама особисто попереджав Трампа про небезпеку призначення Флінна

Обама особисто попереджав Трампа про небезпеку призначення Флінна

Укрінформ
Під час першої зустрічі з обраним президентом Дональдом Трампом на той час глава Білого дому Барак Обама, як з'ясувалося, попередив свого наступника, щоб той не призначав опального генерала Майкла Флінна на впливову посаду радника з питань національної безпеки.

Про це повідомив у понеділок американський телеканал NBC News із посиланням одразу на трьох колишніх чиновників адміністрації Обами.

"Колишній президент Обама застеріг Дональда Трампа від найму Майкла Флінна на посаду його радника з питань національної безпеки", - йдеться в повідомленні.

Це відбулося під час зустрічі в Овальному кабінеті діючого на той час господаря Білого дому з обраним президентом, яка відбулася в перші дні після виборів на початку листопада минулого року.

Крім того, повідомляється, що високопоставлений чиновник в адміністрації Трампа підтвердив, що Обама порушував питання про Флінна. Представник нинішньої адміністрації зазначив, що екс-президент дав ясно дав зрозуміти, що він "не є прихильником" Майкла Флінна. Тим часом, інший чиновник зазначив, що зауваження Обами здавалося, начебто зроблене жартома.

У понеділок колишня в.о. генерального прокурора Саллі Єйтс має свідчити в Сенаті про те, як екс-радник Трампа Макл Флінн ввів у оману Білий дім щодо своїх контактів з послом Росії в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-