Трамп звинуватив Обаму, що той не передбачив можливих гріхів Флінна

Трамп звинуватив Обаму, що той не передбачив можливих гріхів Флінна

Укрінформ
Нинішній глава Білого дому Дональд Трамп звинуватив адміністрацію Обами в тому, що вона визнала Майкла Флінна благонадійним, коли він був призначений керувати розвідувальним управлінням Пентагону й після того.

Про це Трамп заявив під час інтерв'ю телеканалу Fox News, що вийшло в п'ятницю.

"Треба пам'ятати, що він (Флінн – ред.) був затверджений адміністрацією Обами на найвищому рівні", - зазначив американський президент.

"І коли вони кажуть, що ми не зробили йому перевірку, отже й Обама, я думаю, не робив перевірки, тому що він (Флінн – ред.) був затверджений на найвищому рівні безпеки адміністрації Обами", - повторив Трамп.

Президент США також зауважив, що поважає військове минуле генерала Флінна.

Майкл Флінн обіймав високі посади в військовому командуванні США до 2014 року. Останнє його призначення було на посту директора розвідувального управління Пентагону в 2012 році, за часів адміністрації президента Обами. У 2014-му йому довелося лишити цю посаду. За деякими повідомленнями, він на цьому наполягало командування Міноборони США.

У 2016-му Флінн став радником кандидата в президенти Трампа, а потім увійшов з його командою в Білий дім на посаду радника з питань національної безпеки.

Зараз проти нього порушено розслідування за підозрою в незаконному отриманні великих грошових сум з боку іноземних урядів та компаній, зокрема, з боку Росії й Туреччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-