Туск відзначив 60-річчя футбольним матчем з друзями

Туск відзначив 60-річчя футбольним матчем з друзями

Укрінформ
Президент Європейської Ради Дональд Туск відзначив у суботу своє 60-річчя у рідному Сопоті на півночі Польщі участю у футбольному матчу, який організували йому друзі.

Друзі, зокрема, подарували Туску футболку його улюбленого клубу “Лехія” (Гданськ) з номером “27:1”, що символізує його обрання президентом Євроради на другу такою кількістю голосів, передає власний кореспондент Укрінформу.

“Перед матчем я очікую побажань здоров’я, хорошої кондиції, щастя. Щастя - це сьогодні, напевно, виняткова потреба”, - заявив перед матчем Туск.

Друзі гуртом привітали Туска з днем народження, заспівавши традиційне польське привітання “Сто років”.

Товариський матч, в якому взяли участь його давні друзі, колишні партійні колеги по опозиційній сьогодні партії “Громадянська платформа” (РО), а також футболісти “Лехії”, завершився з рахунком 8:4 на користь команди Туска.

У матчі зокрема, взяли участь нинішній голова фракції РО у польському Сейму Славомір Нойман, колишній однопартієць Туска, а нині глава "Укравтодору" Славомір Новак та багато інших відомих у Польщі осіб.

Як зазначив Туск, такого роду футбольні матчі він та його друзі проводять близько 30 років, і це стало вже своєрідним способом вшанування багатьох друзів, яких вже немає на цьому світі.

За словами Туска, решту святкового дня він проведе у колі сім’ї .

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-