В ході протестів у Венесуелі є вбиті у трьох містах

В ході протестів у Венесуелі є вбиті у трьох містах

Укрінформ
Силовики застосовують сльозоточивий газ проти демонстрантів у різних містах Венесуели, де на масштабну акцію протесту вийшли сотні тисяч людей. Повідомляється про вбитих у Каракасі, Сан-Крістобалі і Сан Антоніо де Лос Альтос.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

"У ході масових протестів у Венесуелі у середу, 19 квітня, від пострілу в голову загинув 17-річний студент, який опинився серед учасників демонстрації проти президента Венесуели Ніколаса Мадуро у Каракасі. Його смерть підтвердили у лікарні, куди він був доставлений для операції після тяжкого поранення. Раніше генеральна прокуратура країни підтвердила поранення 17-річного студента з опозиційного табору, заявивши, що ведеться розслідування. За деякими даними, юнак не мав наміру брати участь в акції, а лише знаходився у безпосередній близькості від групи опозиційних демонстрантів", - йдеться у повідомленні.

Пізніше агентство AP повідомило також про загибель 23-річної жінки на акції протесту в місті Сан-Крістобаль. Мер міста розповів, що вона була вбита пострілом з боку проурядових груп, які оточили опозиціонерів, що вийшли на демонстрацію.

У свою чергу, влада країни повідомила про загибель одного солдата під час акції протесту в невеликому місті Сан Антоніо де Лос Альтос, розташованому поряд з Каракасом. Як заявив заступник правлячої Єдиної соціалістичної партії Венесуели Дьосдадо Кабельо, військовий був убитий демонстрантами.

Як відомо, у столиці країни та багатьох інших містах на акцію протесту, яку організатори назвали "матір усіх маршів", вийшли сотні тисяч жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-