Отримати австралійське громадянство стане складніше

Отримати австралійське громадянство стане складніше

Укрінформ
Федеральний уряд Австралії оголосив про прийняття рішення щодо зміни правил надання громадянства іноземцям.

Про це повідомляє телекомпанія АВС.

«Членство в австралійській сім'ї є привілеєм і повинно бути надане тим, хто підтримує наші цінності, поважає наші закони і хоче працювати задля інтеграції та покращання життя в Австралії», - сказав прем'єр-міністр країни Малкольм Тернбулл.

Майбутні зміни значно ускладнять набуття громадянства мігрантами. Так нововвведеннями, зокрема, пропонується запровадження більш жорсткого тесту на володіння англійською мовою; мігрантам, які стають постійними мешканцями, відтепер доведеться чекати чотири роки, перш ніж вони зможуть подати заяву на громадянство - замість одного року, згідно з існуючими правилами; кількість спроб проходження тесту на громадянство буде обмежено трьома – досі число спроб було необмеженим – у випадку не складання тесту втретє, заявнику доведеться чекати ще два роки, перш ніж він зможе спробувати знову пройти тестування.

Також мігранти повинні будуть продемонструвати, що вони інтегровані в австралійське суспільство, наприклад, шляхом надання доказів того, що вони працюють, а їхні діти навчаються у школі. Окрім того, заявники на отримання австралійського громадянства зіткнуться з жорсткою перевіркою, метою якої буде оцінка прихильності до Австралії та їхнього ставлення до свободи віросповідання і рівності чоловіків і жінок.

Таким чином, за словами представників уряду, нова процедура надання громадянства має на меті краще врахування традиційних австралійських цінностей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-