Boeing влітку почне скорочення співробітників

Boeing влітку почне скорочення співробітників

Укрінформ
Американський авіабудівний концерн Boeing в кінці червня 2017 року почне скорочувати сотні співробітників.

Під скорочення потрапляють інженери, зайняті на виробництві пасажирських літаків, пише "Інтерфакс".

"Ми очікуємо, що скорочення торкнуться сотні співробітників в штаті Вашингтон і на інших підприємствах нашої компанії", - заявив офіційний представник Boeing Даг Адлер.

"В постійних зусиллях щодо поліпшення загальної конкурентоспроможності, інвестуючи в наше майбутнє ми скорочуємо витрати і наводимо рівень зайнятості у відповідність з вимогами бізнесу і ринку", - йдеться в повідомленні Boeing.

У ньому зазначається, що скорочення штату буде відбуватися, в тому числі, за рахунок програми добровільних звільнень, а також збереження незайнятими робочих місць після звільнення попереднього співробітника.

За даними профспілок, з січня поточного року компанія вже звільнила 1,332 тис. інженерних і технічних працівників у Вашингтоні. Згідно з даними на 30 березня, всього в компанії працювало 146,962 тис. осіб, включаючи 74,196 тис. у підрозділі пасажирських літаків.

Раніше повідомлялося, що найбільші світові виробники цивільних пасажирських і вантажних літаків компанії Boeing і Airbus прогнозують значний попит на літаки в найближчі 20 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-