У Петербурзі затримали учасників прогулянки «Нової опозиції» - ЗМІ

У Петербурзі затримали учасників прогулянки «Нової опозиції» - ЗМІ

Укрінформ
У центрі Санкт-Петербурга, на Дворцовій площі, російська поліція затримала учасників традиційної прогулянки "Нової опозиції".

Про це повідомляє ресурс "ОВД-инфо"

"У Петербурзі на Дворцовій площі затримано учасників традиційної прогулянки "Нової опозиції". ...Затримання почалися раптово і без пояснень. Коли активісти прийшли на Дворцову площу, їх вже чекало близько п'яти машин з ОМОНом і не менше п'яти автобусів для затриманих. За словами активістки Лариси Павлової, затримано більш як 40 активістів, у тому числі лідера "Нової опозиції" у Петербурзі Олександра Расторгуєва", - йдеться в повідомленні.

Один із затриманих учасників акції Аркадій Орлов повідомив ресурсу по телефону, що, за його підрахунками, в акції брало участь більш як сто осіб, затримано було максимум п'ятдесят. Вони знаходяться в трьох різних відділах поліції. Поступово затриманих починають випускати без складання протоколів.

Водночас Расторгуєв перед цим повідомив, що загалом в акції брало участь близько 250 осіб, на думку активіста, затримано понад 100 учасників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-