Постраждалого внаслідок вибуху гравця «Боруссії» виписали з лікарні

Постраждалого внаслідок вибуху гравця «Боруссії» виписали з лікарні

Укрінформ
Іспанський захисник дортмундської «Боруссії» Марк Бартра виписаний з лікарні після поранення, отриманого в результаті вибухів біля клубного автобуса.

Про це повідомляє іспанське видання Marca.

Лікарі зафіксували у гравця поріз правої руки і психологічний шок. Спортсмен у момент вибуху знаходився в автобусі якраз біля вікна. Про терміни його повернення до гри не повідомляється.

Крім того, на прес-конференції поліція підтвердила, що вибухів було три. Розслідування наразі триває.

Тим часом один з керівників німецького клубу "Боруссія" побоюється, що футболісти не прийдуть в себе за добу до нової дати матчу, пише Bild.

"Автобус команди атакували. Всі гравці, персонал перебувають в шоці. Про такі події неможливо не думати. Сподіваюся, що команда буде конкурентоспроможною в завтрашньому матчі, незважаючи на цю ситуацію", – сказав генеральний директор німецького футбольного клубу "Боруссія" Ханс-Йоахім Ватцке.

Воротар команди Роман Бюркі, який сидів на момент вибухів на задньому ряду поруч з Марком Бартрою, розповів про пережите.

"Оглушливий вибух стався, коли автобус звернув на головну вулицю. Я сидів поруч з Марком Бартра, який був поранений осколком заднього вікна. Після того, що сталося, ми всі відразу ж лягли на підлогу. Сказати, що ми всі в шоці – значить не сказати нічого", – зізнався голкіпер.

У поліції зазначили, що незважаючи на три вибухи лише одне вікно автобуса розбилося. Автобус "Боруссія" очевидно забезпечений куленепробивним склом, що запобігло більш серйозним наслідкам.

Нагадаємо: біля автобуса «Боруссії» в Дортмунді стався вибух. Через це матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між «Боруссією» і «Монако» було перенесено на 12 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-