Кількість жертв циклону в Австралії зросла до п’яти

Кількість жертв циклону в Австралії зросла до п’яти

Укрінформ
Кількість загиблих внаслідок сумнозвісного циклону «Деббі» в Австралії збільшилася до п’яти осіб та, за інформацією поліції, може ще зрости, оскільки тривають пошуки зниклих людей.

Про це повідомляє news.com.

«Найгірше, насправді, повернутися до нормального життя після повені. Адже потрібно було лише два дні, щоб зливи призвели до повеней, натомість треба буде два місяці, щоб оговтатися від завданих збитків - і це неабияке випробування для людей», - заявив помічник комісара Служби з надзвичайних ситуацій Нового Південного Вельсу Марк Морроу.

Як повідомляв Укрінформ, попри те, що тропічний циклон «Деббі» давно втратив початкову силу, спричинені ним зливи викликали велику кількість повеней у двох австралійських штатах - Квінсленді та Новому Південному Вельсі.

Згідно з даними рятувальних служб, близько 20 тисяч мешканців Нового Південного Вельсу досі не можуть повернутися до своїх домівок, які вони покинули напередодні, рятуючись від води. Понад 10 тисяч будинків у цьому штаті та близько 60 тисяч будинків у Квінсленді продовжують залишатися без електрики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-