В США відклали слухання про втручання РФ у вибори

В США відклали слухання про втручання РФ у вибори

Укрінформ
Заплановані на 28 березня в США закриті слухання щодо ймовірного втручання Росії у вибори президента було вирішено відкласти.

Про це передає Reuters.

"Директор (ФБР) Джеймс Комі і адмірал Майкл Роджерс не зможуть прийти, тому спробуємо призначити час, коли вони зможуть зустрітися з нами на закритому засіданні", - повідомив Джек Ленгер, представник Девіна Нуньєса, глави Спеціального комітету з розвідки при палаті представників.

Раніше Нуньєс оголосив про скасування відкритих слухань щодо розслідування передбачуваного втручання РФ у президентські вибори в США. Причиною для цього називалася необхідність проведення закритої наради з директором ФБР Джеймсом Комі і керівником АНБ Майком Роджерсом.

Як відомо, у січні американські спецслужби розсекретили і оприлюднили спільний звіт про втручання РФ у виборчу кампанію в США. Американські розвідники дійшли згоди щодо того, що російське вище керівництво, включаючи президента Путіна, особисто причетний до кампанії з незаконного впливу на хід президентських виборів в США з метою завдати шкоди шансам Хілларі Клінтон на обрання президентом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-