У будівлі мінфіну ФРН знайшли пакет з вибухівкою

У будівлі мінфіну ФРН знайшли пакет з вибухівкою

Укрінформ
Серед конвертів та посилок, адресованих федеральному міністерству фінансів Німеччини, в середу, 15 березня, виявили пакет із вибуховою сумішшю.

Небезпечну знахідку виявили в поштовому відділені відомства, повідомляє DW з посиланням на інформагенцію dpa з посиланням на дані поліції.

"За інформацією поліції, пакет вибухнув би під час його розкриття та міг спричинити поранення. У поліції не уточнили, кому саме було адресовано пакет. Однак за інформацією видань Bild та Berliner Zeitung, які посилаються на власні джерела, пакет адресували міністру фінансів ФРН Вольфгангу Шойбле (Wolfgang Schauble). У самому відомстві відмовилися від коментарів", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що виявлені в пакеті речовини можуть застосовуватися при виготовленні піротехнічних засобів. Небезпечну знахідку виявили самі співробітники поштової служби при скануванні рентгеном. Всі співробітники поштового відділення відомства, а також сусідніх приміщень були змушені негайно залишити свої робочі місця. Згодом викликали поліцію. Фахівці поліції забрали пакет для подальшої перевірки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-