Ердоган заявляє про відновлення співпраці з РФ щодо

Ердоган заявляє про відновлення співпраці з РФ щодо "Турецького потоку"

Укрінформ
Президент Туреччини Реджеп Ердоган на переговорах у Москві 10 березня з президентом Росії Володимиром Путіним обговорювали введення безвізового режиму, врегулювання сирійського конфлікту та економічні питання.

Про це повідомляють РІА Новості.

"Що стосується проектів "Турецького потоку" та АЕС "Аккую", співпраця повертається в колишнє русло, розвивається дедалі більше і більше", - сказав Ердоган на зустрічі з Путіним у вузькому форматі.

Також президент Туреччини закликав прискорити дії щодо введення безвізового режиму між РФ та Туреччиною.

Раніше повідомлялося, що до приїзду Ердогана до Путіна Росія зняла заборону на постачання деяких видів овочів та квітів з Туреччини. Окрім гвоздик, з-під заборони, зокрема, виведені свіжа або охолоджена ріпчаста цибуля та цибуля шалот, свіжі або охолоджені кольорова капуста та капуста броколі. Крім того, знято заборону на постачання з Туреччини солі. Проте, одна з великих статей турецького експорту в РФ - томати - залишається під забороною. Також стало відомо, що авіакомпанія "Перемога" в квітні запустить регулярні рейси з Москви до турецького курортного міста Аланья.

Раніше санкції вводилися через те, що восени 2015 року Туреччина збила російський військовий літак, який залетів на її територію під час військових дій у Сирії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-