Вбивство Кім Чен Нама: Малайзія звернулася до Інтерполу

Вбивство Кім Чен Нама: Малайзія звернулася до Інтерполу

Укрінформ
Малайзія звернулася до Інтерполу з проханням оголосити у розшук чотирьох громадян Північної Кореї, підозрюваних у вбивстві Кім Чен Нама - зведеного брата лідера КНДР.

Про це повідомив начальник правоохоронних органів Малайзії Халід Абу Бакар, інформує Channel News Asia

“Малайзія попросила Інтерпол оголосити у розшук чотирьох північнокорейських підозрюваних у вбивстві Кім Чен Нама”, - заявив начальник поліції.

За його словами, поліція також направила офіційний запит у посольство КНДР в Малайзії з проханням про допит другого секретаря посольства та співробітника національної авіакомпанії Північної Кореї.

"Ніякого ордера на арешт не буде видано. Я сказав, що ми будемо дотримуватися протоколу. Співробітники дипломатичної служби мають імунітет, тому ми будемо дотримуватися цього протоколу щодо того, як діяти з іноземними справами", - заявив начальник поліції.

За словами Бакара, Малайзія проводитиме справедливе розслідування.

Раніше повідомлялося, що малайзійська поліція підозрює високопоставленого дипломата посольства КНДР та ще одну особу, пов’язану із північнокорейськими авіалініями, у причетності до вбивства Кім Чен Нама.

У поліції також висловили сильне переконання, що четверо інших підозрюваних, які залишили Малайзію наступного дня після нападу на Кім Чен Нама, прибули до столиці КНДР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-