Поліція Нью-Йорка вимагає $26 мільйонів за охорону хмарочоса Трампа

Поліція Нью-Йорка вимагає $26 мільйонів за охорону хмарочоса Трампа

Укрінформ
Поліцейське управління Нью-Йорка направило в Конгрес США прохання відшкодувати $25,7 млн за охорону хмарочоса Trump Tower, що належить президенту Дональду Трампу.

Про це повідомляє Politico.

Як зазначив начальник поліції Джеймс О'ніл, забезпечення безпеки мешканців і працівників будинку стало «безпрецедентним завданням». Він підкреслив, що в хмарочосі продовжують жити перша леді країни і десятирічний син президента. Поліцейський додав, що з цієї причини поліцейським доводиться нести цілодобове чергування.

Згідно з підрахунками нью-йоркської поліції, міським пожежникам також доведеться збільшити витрати на профілактичні заходи в хмарочосі — вони досягнуть близько $4,5 млн на рік. Щоденні витрати поліції будуть становити $127-146 тис., збільшуючись в разі приїзду президента в Нью-Йорк.

У листопаді 2016 року про схожі наміри заявляв мер міста Білл де Блазіо. Він вказував, що для охорони хмарочоса на Манхеттені доводиться виділяти щодня по 50 поліцейських. Крім того, за його словами, поліценский кордан спричиняє ускладнення дорожнього руху і створює труднощі для жителів мегаполісу.

Фото: AP/Kathy Willens

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-