Син убитого Кім Чен Нама прилетить до Малайзії - ЗМІ

Син убитого Кім Чен Нама прилетить до Малайзії - ЗМІ

Укрінформ
Син вбитого зведеного брата північнокорейського лідера Кім Чен Нама прибуде в столицю Малайзії Куала-Лумпур в понеділок пізно ввечері.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерела в авіакомпанії та ЗМІ.

"Кім Хан Сол повинен прилетіти в Куала-Лумпур рейсом AirAsia з Макао", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, влада Малайзії заявляла, що після проведення усіх експертиз повернуть тіло, але не уточнили, чи передадуть вони його владі КНДР або близьким Кім Чен Нама.

Раніше зазначалося, що поліція Малайзії затримала четвертого підозрюваного у вбивстві брата лідера Північної Кореї Кім Чен Нама. У поліції заявили, що це 46-річний житель Північної Кореї на ім'я Рі Чон Чхоль.

Повідомляється, що він став першим вихідцем із Північної Кореї, заарештованим за цією справою. Раніше затримали громадянку Індонезії та її бойфренда з Малайзії, а також громадянку В'єтнаму.

Пізніше у поліції Малайзії заявили, що розшукують ще чотирьох північнокорейських підозрюваних.

14 лютого Кім Чен Нам був убитий отрутою в аеропорту в Малайзії, він помер по дорозі в найближчу лікарню. За даними розвідки Південної Кореї, влада КНДР п'ять років полювала на брата лідера Кім Чен Ина, перш ніж його вбити.

Південна Корея заявила, що відповідальність за смерть зведеного брата лідера КНДР Кім Чен Нама несе Пхеньян.

Однак у малайзійської поліції поки немає доказів причетності Північної Кореї до вбивства. Пхеньян не коментує повідомлення про це.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-