У Південній Кореї знову допитали віце-президента Samsung

У Південній Кореї знову допитали віце-президента Samsung

Укрінформ
Прокуратура Південної Кореї знову допитала віце-президента корпорації Samsung Лі Чже Йона, якого підозрюють у хабарництві через корупційний скандал.

Про це повідомляє Reuters.

«Офіс прокуратури Південної Кореї заявив у понеділок, що буде вирішувати, чи слід домагатися нового ордера на арешт керівників Samsung Group на тлі корупційного скандалу», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, рішення про арешт буде ухвалено після допиту.

Раніше сторона обвинувачення заявляла, що йдеться про арешт лише Лі Чже Йона, інші ж посадові особи з Samsung їх не цікавлять. 

Вперше Лі Чже Йона допитали в середині січня, після чого прокуратура подала запит на ордер на його арешт, але суд його відхилив. Як стверджувало слідство, у 2015 році Лі Чже Йон підписав контракт більш ніж на $18 млн з компанією, що належить подрузі голови держави Чхве Сун Сіль. 

Як повідомлялося, 9 грудня 2016 року південнокорейському президенту Пак Кин Хе був оголошений імпічмент. Таке рішення стало результатом скандалу з подругою президента країни, яка, не обіймаючи офіційних посад, була залучена до процесу прийняття державних рішень. Пак Кин Хе відкидає звинувачення у корупції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-