Кремль про ліквідацію

Кремль про ліквідацію "Гіві": причетність заперечуємо

Укрінформ
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков відкинув звинувачення в можливій причетності Росії до вбивства ватажка батальйону "Сомалі" Михайла Толстих ("Гіві").

Про це повідомляє Інтерфакс.

"Ми абсолютно однозначно заперечуємо звинувачення на адресу РФ про можливу причетність. Про це не може бути і мови", - сказав Пєсков.

За його словами, "йдеться про спробу дестабілізувати ситуацію на Донбасі". Пєсков черговий раз звинуватив в ескалації напруженості на Донбасі українську сторону. Прес-секретар також відмовився коментувати заяви Пентагону про причетність Москви до відновлення конфлікту на сході України, додавши, що "залишить це задоволення Міністерству оборони РФ".

Як повідомляв Укрінформ з посиланням на журналіста Юрія Бутусова, сьогодні вранці у своєму кабінеті з ручного вогнемета РПВ "Джміль" був убитий командир штурмового батальйону "Сомалі" "полковник ДНР" Михайло Толстих, більш відомий як "Гіві".

Реактивний піхотний вогнемет РПВ "Джміль" - реактивний вогнемет одноразового застосування; є снарядом-ракетою, начиненою вогняною сумішшю. Прицільна дальність стрільби з діоптричним прицілом - 200 м.

Фото: rtvi.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-