Донька Обами вийшла на мітинг проти рішення Трампа

Донька Обами вийшла на мітинг проти рішення Трампа

Укрінформ
Старша донька колишнього президента США Барака Обами Малія приєдналася до протестів проти будівництва нафтопроводу Dakota Access.

Про це повідомляє Daily Mail.

18-річна студентка, яка вступатиме до Гарвардського університету цього року, стала однією з близько 100 учасників акції, які зібралися на Мейн-Стріт на кінофестивалі Санденс проти підписаних нинішнім американським лідером Дональдом Трампом указів про відновлення будівництва трубопроводу, пише видання.

На акції протесту була присутня і актриса Шейлін Вудлі. За її словами, вона була вражена, коли побачила Малію. "Це було дивно бачити Малію. Я бачила її вчора ввечері, коли ми зробили цю подію з головою Дейвом Аршамбо. І це було неймовірно зустріти її там», - сказала Вудлі.

При цьому актриса підкреслила, що під час свого президентського терміну Обама не зробив достатньо для повного припинення будівництва нафтопроводу.

Раніше Трамп підписав указ про відновлення проекту будівництва двох нафтопроводів - Keystone і Dakota Access, від яких раніше відмовився його попередник.

Активісти, які виступають проти будівництва Dakota Access, побоюються, що цей проект негативно позначиться на якості питної води і призведе до "осквернення священних земель" індіанців. Маршрут пролягає по території Північної і Південної Дакоти, Айови та Іллінойсу. У грудні 2016 року влада США пішла назустріч багатомісячним протестам і погодилася переглянути маршрут труби. Під час протестів у різний час були затримані, а потім відпущені близько 600 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-