Трамп хоче підписати перші укази в день інавгурації

Трамп хоче підписати перші укази в день інавгурації

Укрінформ
Обраний президент США Дональд Трамп збирається підписати низку виконавчих указів, для яких не потрібно погодження в Конгресі, відразу ж після сьогоднішньої інавгурації.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на помічників Трампа.

Прес-секретар обраного президента Шон Спайсер розповів, що Дональд Трам «присвятить не тільки перший день (після вступу на посаду), але й другий, третій прийняттю порядку денного для реальних змін».

Повідомляється, що в перший день у Білому домі новий американський президент готовий зробити перші кроки до будівництва стіни на кордоні з Мексикою та обмеження імміграції. Також очікується введення Федерального мораторію на працевлаштування службовців для зниження рівня старіння робочої сили. За даними агентства, Дональд Трамп збирається зайнятися питанням угоди про вільної торгівлі з Канадою і Мексикою, а також запустити процес виходу США з Транстихоокеанского партнерства. Поки невідомо, скільки указів буде затверджено сьогодні.

Крім того, наголошується, що Трамп має намір скасувати деякі укази свого попередника на президентському посту Барака Обами.

Нагадаємо, церемонія інавгурації відбудеться сьогодні у Вашингтоні о 12:00 за місцевим часом біля будівлі Капітолію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-