«Автор» аналітики про компромат на Трампа залишив оселю - ЗМІ

«Автор» аналітики про компромат на Трампа залишив оселю - ЗМІ

Укрінформ
Колишній офіцер британської розвідки Мі-6 Крістофер Стіл, який, як вважається, є автором аналітичної записки про існування російського компромату на Дональда Трампа, переховується.

Про це повідомляє BBC Україна.

"Чоловік, який має власну розвідувальну фірму у Лондоні, судячи з усього, цього тижня залишив свою оселю", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, сусіди Стіла у графстві Беркшир розповіли, що він нібито попросив їх доглядати за своїми котами й поїхав у вівторок чи середу - до того, як інформаційний простір сколихнули новини про ймовірний компромат на майбутнього президента США.

За даними ВВС, саме Крістофер Стіл є автором записки, у якій містяться дані, що компрометують Трампа. Саме цю записку опублікували деякі американські медіа. У ній, зокрема, стверджується, що Кремль має у своєму розпорядженні пікантні відео з Дональдом Трампом, а також матеріали про його сумнівну бізнес-діяльність.

Американські спецслужби не підтверджують існування такої інформації. Сам Трамп, як і російська влада, заперечують всі повідомлення про компромат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-