Іванка Трамп заявила, що лишає бізнес батька і свій бренд

Іванка Трамп заявила, що лишає бізнес батька і свій бренд

Укрінформ
Іванка Трамп відійде від керівної ролі в Trump Organization, а також передасть керування своїм дизайнерським брендом для того, щоб зосередитися на дітях та служінню країни.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook, передає Укрінформ.

"Коли мій батько набуде повноважень 45-го президента США, я візьму формальну відпустку в Trump Organization та в моєму однойменному бренді одягу й аксесуарів. Я більше не братиму участі в керуванні або управлінні операціями в цих компаніях", - зазначила донька обраного президента США.

Вона також поінформувала, що справами бренду Ivanka Trump керуватиме Ебігейл Клем, яку вона призначила президентом компанії.

"Я впевнена, що під її керівництвом компанія продовжуватиме створювати розумні, орієнтовані на конкретні рішення продукти й контент", - зауважила Іванка.

Вона також висловила впевненість, що під керівництвом її братів компанія Trump Organization процвітатиме.

Донька президента заявила, що планує перший час присвятити трьом своїм маленьким дітям, які переїжджають у новий будинок та ходитимуть до нових навчальних закладів.

Вона також зауважила, що захоплена вирішенням проблем жінок і дівчаток та прагнутиме визначити для себе найбільш відповідні шляхи служіння країні.

Фото: facebook.com/IvankaTrump

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-