У США знову аварія зі шкільним автобусом: поранені десятеро дітей

У США знову аварія зі шкільним автобусом: поранені десятеро дітей

Укрінформ
Аварія шкільного автобусу з двома десятками дітей у штаті Массачусетс, на щастя, обійшлася без жертв попри те, що автобус від зіткнення винесло за межі швидкісної автостради в кювет.

Про це повідомило в середу місцеве видання Boston Globe.

"Шкільний автобус перекинувся через обмежувальну огорожу в середу на федеральній автостраді I-95 в містечку Уолтем, коли перевозив учнів з середньої школи ім. Іфрема Куртіса в місто Садбері", - йдеться в публікації з посиланням на поліцію.

У момент аварії в автобусі перебували 22 дітей, які були доставлені до лікарні. Повідомляється, що десятеро з них отримали незначні травми, інші дванадцять пройшли медичне обстеження в якості запобіжного заходу. Дітей прийняли три лікарні.

На фотографії видно, що шкільний автобус знаходиться за металевим обмежувачем, перехилений на бік біля пагорба. Його запасний вихід з тильної частини відкритий, і рятувальники намагаються дістати когось зсередини.

Інцидент стався близько першої години дня. За інформацією поліції, автобус виїхав за межі автостради та перекинувся після того, як його вдарив пікап. Водії автобусу та пікапу не були госпіталізовані. Поліція проводить розслідування, зазначається в повідомленні.

Фото: Jonathan Wiggs/Globe Staff

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-