Кандидат у президенти Франції пропонує ввести квоти на мігрантів

Кандидат у президенти Франції пропонує ввести квоти на мігрантів

Укрінформ
Французький консервативний кандидат у президенти Франції Франсуа Фійон у середу оприлюднить свої пропозиції щодо скорочення імміграції до "абсолютного мінімуму" за рахунок квот.

Фійон також хоче переконати ЄС посилити політику з питань надання притулку та міграції для протидії загрозам з боку бойовиків-ісламістів, заявив помічник кандидата у президенти, ім'я якого не називається, додавши, що політик оголосить про свої плани в середземноморському місті Ніцці, інформує EurActiv.

"Франсуа Фійон поїде в Ніццу не для того, щоб оголосити, що Франція повинна вийти з Шенгенської угоди. Він скаже, що потрібно встановити імміграційні квоти", - наголосив помічник Фійона.

Так, відповідно до пропозицій Фійона, імміграція повинна залежати від здатності Франції прийняти більше людей та успішно їх інтегрувати.

Таким чином, колишній прем'єр-міністр Франції хоче, щоб парламент щорічно встановлював імміграційні квоти  на основі зайнятості, ситуації з житлом та іншими соціальними факторами.

Кандидат від правих також хоче заборонити соціальні пільги для іммігрантів, які легально проживають у Франції менше двох років.

Фото: euractiv.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-