У США озброєний нападник захопив заручників у банку

У США озброєний нападник захопив заручників у банку

Укрінформ
Збройний напад із захопленням заручників стався у вівторок в одному з банків на території студентського містечка в американському місті Таскалуса, штат Алабама.

Про це повідомляє телеканал Fox News із посиланням на АР. 

"Озброєний підозрюваний захопив заручників у кредитній спілці на території студентського містечка Університету штату Алабама у вівторок", - йдеться у повідомленні.

Напад стався одразу після відкриття банку, близько 8:30 за місцевим часом. На місце інциденту прибули озброєні поліцейські та групи спецпризначення SWAT.

Точна кількість заручників поки що невідома. Президент банку "Кредитна спілка Алабами" Стів Своффорд розповів місцевим ЗМІ, що його співробітники перебувають у безпеці.

Університет одразу оповістив усіх студентів про загрозу, попередивши про необхідність триматися подалі від місця злочину.

Поліція поки не знає мотивів нападу. За словами одного з офіцерів, мета нападника зовсім не пограбування. "Ми не знаємо, в чому справа", - зазначила лейтенант поліції Тіна Річардсон.

На відео та фотографіях з місця події видно, що будівля банку оточена поліцією і технікою військового типу. Крім того, за ситуацією з повітря спостерігає поліцейський гелікоптер.

Навчання в університеті у зв'язку з інцидентом зупинено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-