Буші та Клінтони вирішили прийти до Трампа на інавгурацію - ЗМІ

Буші та Клінтони вирішили прийти до Трампа на інавгурацію - ЗМІ

Укрінформ
Екс-президент США Джордж Буш-молодший разом з дружиною, а також колишній глава Білого дому Білл Клінтон і кандидат у президенти Гілларі Клінтон мають намір бути присутніми на церемонії інавгурації Дональда Трампа 20 січня.

Про це пишуть у вівторок американські ЗМІ, передає Укрінформ.

"Президент Джордж Буш і пані Буш візьмуть участь у 58-й церемонії інавгурації президента США, яка відбудеться 20 січня 2017 року в Капітолії, в Вашингтоні. Вони раді можливості спостерігати за мирною передачею влади, – відмінною рисою американської демократії, а також за процедурою присяги президента Трампа і віце-президента Пенса", - цитує телеканал CNN офіційну заяву сім'ї Бушів.

При цьому нагадується, що 41-й президент США Джордж Буш-старший відмовився від участі в церемонії інавгурації. Він послався на стан здоров'я.

Водночас, ЗМІ стало відомо про намір Білла і Гілларі Клінтон бути присутніми на урочистих заходах 20 січня.

"Два добре поінформованих джерела повідомили, що протягом останніх кількох тижнів Гілларі Клінтон обговорювала з довіреними радниками й друзями, чи варто їй бути на інавгурації. За інформацією джерел, вона і президент Клінтон вирішили зробити це з почуття обов'язку й поваги до американського демократичного процесу", - зазначається в публікації видання New York Magazine.

Як писав Укрінформ, наприкінці грудня з усіх нині живих президентів Сполучених Штатів участь у церемонії інавгурації Дональда Трампа 20 січня підтвердив лише 92-річний Джиммі Картер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-