Відсторонена президент Південної Кореї заявляє, що ні в чому не винна

Відсторонена президент Південної Кореї заявляє, що ні в чому не винна

Укрінформ
Відсторонена президент Південної Кореї Пак Кин Хе, яка вперше після процедури імпічменту виступила перед пресою, відкинула всі звинувачення, висунуті проти неї.

Про це повідомляє Associated Press.

«Справа розслідується, тому я не можу давати детальні роз'яснення, які можуть додати клопоту обом сторонам, але що я можу, так це запевнити вас в тому, що я ніколи ні з ким не була у змові і не робила нічого, що б давало привілеї іншій особі, хоч які-небудь», - заявила Пак Кин Хе журналістам.

Відсторонений президент також зазначила, що справа проти неї «повністю сфабриковані».

Як повідомлялося, президент Південної Кореї Пак Кин Хе була тимчасово відсторонена від влади після того, як парламент країни виступив за запуск процедури імпічменту президента. Її звинувачують у пособництві своїй близькій подрузі Чхве Сун Сіль, підозрюваної у зловживанні дружніми зв'язками з президентом для залучення південнокорейських компаній до багатомільйонних пожертв на користь ймовірних благодійних організацій.

Водночас по всій країні сотні тисяч людей регулярно виходять на вулиці з черговими акціями протесту проти президента країни Пак Кин Хе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-