Міноборони РФ встановило фразу з радіообміну Ту-154, що пояснює катастрофу

Міноборони РФ встановило фразу з радіообміну Ту-154, що пояснює катастрофу

Укрінформ
Командир Ту-154, що розбився в Чорному морі, Роман Волков під час розмови з диспетчерами вимовив фразу, що свідчить про «особливу ситуацію» на борту.

Про це повідомив начальник служби безпеки польотів Збройних сил РФ Сергій Байнетов в ході прес-конференції урядової комісії з розслідування катастрофи, повідомляє «Дождь».

«Радіообмін був надзвичайно коротким. Особлива ситуація була впродовж 10 секунд. Я не можу сказати вам про закрилки і інші речі, які ми почули», - сказав Байнетов.

За його словами, «все було досить штатно, але була одна фраза, яка говорить про розвиток особливої ситуації». «Більше вона нам ні про що не говорить», - підкреслив представник Міноборони.

Як повідомляв Укрінформ, літак Ту-154 Міноборони РФ, що летів до Сирії, 25 грудня незабаром після вильоту з аеропорту Адлер впав у Чорне море. На його борту знаходилися військовослужбовці, журналісти, голова фонду "Справедлива допомога" Єлизавета Глинка (доктор Ліза) і артисти ансамблю імені Александрова, які летіли на авіабазу Хмеймім. Всього на борту літака було 92 людини.

За фактом аварії СК РФ відкрив кримінальну справу за ст. 351 КК РФ ("Порушення правил польотів або підготовки до них, що спричинило з необережності смерть людини або інші тяжкі наслідки").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-