У Теннесі упав літак, троє загиблих

У Теннесі упав літак, троє загиблих

Укрінформ
Падіння легкого літака в штаті Теннессі з трьома людьми на борту, в тому числі дитиною, призвело до загибелі всіх, хто перебував у кабіні.

Про це йдеться в повідомленні інформагентства Associated Press.

"Легкий літак з трьома людьми на борту розбився в горах на сході Теннессі, ніхто не вижив", - зазначається в повідомленні.

Відомо, що літак моделі Cessna 182 виконував політ у понеділок, прямувавши в напрямку місцевого аеропорту Гетлінберг-Піджен Фордж. Розвідувальний політ Національної гвардії штату виявив літак в Національному парку гірського масиву Грейт-Смокі близько 4:45 години вечора вівторка за місцевим часом.

За офіційною інформацією, у салоні легкого літака перебували двоє чоловіків віком 41 і 42 роки, а також 8-річний хлопчик. Всі троє були жителями іншого штату – Флориди.

Як зазначили у Федеральному управлінні цивільної авіації, один із членів родини загиблих зв'язався з агентством, коли літак не прибув до кінцевого пункту призначення в очікуваний час.

Рятувальні команди працюватимуть на місці катастрофи у середу, тіла мають пройти ідентифікацію для підтвердження особистостей. Розслідування визначення причин аварії триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-