Із резиденції Додона зняли прапор Європи

Із резиденції Додона зняли прапор Європи

Укрінформ
У понеділок, 26 грудня, жителі молдавської столиці виявили, що з флагштока на будинку резиденції Президента Молдови Ігоря Додона зник прапор Європи, проте через деякий час представники Ліберальної партії повісили європейський прапор назад.

Проте, він був знову знятий з флагштока біля будинку резиденції, а на його місці цього ж дня з'явився древній прапор Молдавського князівства: на полотні червоного кольору зображена голова зубра, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Віднині на будівлі резиденції президента буде вивішено лише прапор Республіки Молдова, а в одній з телепередач глава держави зробить додаткові заяви з цього приводу», - написав на своїй сторінці у Facebook прес-секретар президента, радник з політичних питань Іон Чебан.

За його словами, «група лібералів прийшла до резиденції президента, щоб встановити на ній прапор Європи».

У своїх «нотатках» Чебан розкритикував керівництво кишинівської мерії (пост мера займає ліберал Дорін Кіртоаке – ред.) за неефективну роботу у столиці та катастрофічну ситуацію у школах після скандалу з постачанням у навчальні заклади зіпсованих продуктів.

У коментарях до запису Іона Чебану один з депутатів парламенту від Партії соціалістів Володимир Односталко виступив зі своєю ініціативою: встановити на будинку резиденції президента прапор молдавського господаря Штефана Великого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-