Катастрофа Ту-154 Міноборони РФ: версія теракту практично виключається - ЗМІ

Катастрофа Ту-154 Міноборони РФ: версія теракту практично виключається - ЗМІ

Укрінформ
Комісія з розслідування причин катастрофи Ту-154 Міноборони під Сочі схиляється до версії технічної несправності в якості основної причини аварії.

Про це повідомило "Інтерфаксу" джерело в екстрених службах.

"Версія технічної несправності вийшла на перший план і є на поточний момент пріоритетною", - сказав він.

Співрозмовник агентства повідомив, що розглядаються різні версії того, що сталося, версія теракту практично виключається.

"Малоймовірна версія помилки пілотів, бо вони мали великий досвід управління повітряними судами такого типу і значний наліт годин. Що стосується метеоумови в районі аварії, то вони були сприятливими для виконання польоту", - сказало джерело.

Літак російського Міноборони Ту-154 пропав з радарів вранці в неділю через 20 хвилин після вильоту з Сочі. На борту, за останніми даними, перебувало 92 людини, включаючи журналістів та Ансамбль пісні і танцю імені Александрова. Артисти прямували до Сирії, де повинні були виступити з концертом на авіабазі "Хмеймим" і привітати військовослужбовців РФ з новорічними святами.

Лайнер впав в акваторії Чорного моря поблизу сочинського узбережжя. За фактом падіння Ту-154 порушено кримінальну справу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-