Нападник на російського посла в Туреччині служив у поліції – ЗМІ

Нападник на російського посла в Туреччині служив у поліції – ЗМІ

Укрінформ
Чоловік, який у понеділок застрелив посла Російської Федерації в Туреччині Андрія Карлова, був ідентифікований як 22-річний співробітник загону спецпризначення поліції Анкари.

Про це інформує британське видання Daily Mail.

"Озброєний нападник був названий у соціальних медіа як Мевлют Мерт Алтинташ, 22-річний співробітник департаменту спеціальних сил поліції Анкари", - йдеться у повідомленні.

Як уточнило видання, нападник вигукнув під час стрілянини: "Аллах Акбар! Ми вмираємо в Алеппо, ти помреш тут!" За свідченнями очевидців, молодик зробив кілька пострілів, при цьому він також кричав "Забирайся!".

Видання повідомило, що нападник був убитий. При цьому опубліковано його фото з підписом "Мертвий нападник лежить на підлозі в арт-галереї".

Інцидент відбувся на тлі акцій протесту, які розпочалися в Туреччині напередодні, проти підтримки з боку Росії режиму Асада в Сирії.

Як повідомлялося, 19 грудня посол РФ в Туреччині Андрій Карлов дістав вогнепальне поранення під час відвідин фотогалереї в турецькій столиці Анкарі. Він був госпіталізований, однак урятувати його життя не вдалося.

Під час нападу постраждали ще кілька людей.

Фото: АР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-