Трамп видалив твіт проти Клінтон під шквалом звинувачень у антисемітизмі

Трамп видалив твіт проти Клінтон під шквалом звинувачень у антисемітизмі

Укрінформ
Кандидат у президенти США Дональд Трамп під тиском критики в антисемітизмі був вимушений видалити скандальний твіт про Гілларі Клінтон зі звинуваченнями в корупції світового масштабу на її адресу.

Про це повідомив у суботу телеканал CNN.

"Дональд Трамп у суботу видалив твіт з критикою Гілларі Клінтон після того, як потрапив під вогонь критики за створення антисемітських стереотипів з графікою, яка включала доларові банкноти та шестикутну зірку", - зауважується в публікації.

Шквал нарікань викликав, скоріше, не напис, у якому Трамп назвав суперницю "найбільш корумпованим кандидатом в усі часи", а те, що він був поміщений у "Зірку Давида".

"Зірка Давида, купа готівки, а також натяки про корупцію. Дональд Трамп знову грає в білих расистів", - цитує телеканал один із твітів у контексті критики, яка виникла одразу після появи повідомлення на сторінці кандидата-мільярдера.

Раніше Трамп ретвітив повідомлення очевидних прихильників неонацизму, які містили цитати з нацистського пропагандиста Йозефа Геббельса, нагадує телеканал.

Офіс кампанії Трампа не відповів на прохання прокоментувати рішення використати шестикутну зірку, а також чи викликав у них занепокоєння той факт, що зображення має антисемітський підтекст.

Водночас, замість видаленої картинки кампанія Трампа розмістила подібну, де шестикутник був замінений колом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-