На Закарпатті відновлюють дорогу до унікальної ферми з плямистими оленями

На Закарпатті відновлюють дорогу до унікальної ферми з плямистими оленями

Укрінформ
У Закарпатській області за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» триває відновлення дороги Р-21 Долина – Хуст.

Зараз дорожньо-ремонтні роботи ведуться на ділянці Іза – Березово, неподалік від єдиної в Україні ферми, на якій розводять плямистих оленів, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу Закарпатської ОДА.  

"Іза – одна з туристичних "родзинок" Закарпаття, адже тут діє єдина в Україні ферма, де розводять плямистих манчжурських оленів. Тому оновлена дорога сприятиме притоку туристів", – зауважив заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк.

За його словами, для підвищення терміну служби дороги проводиться посилення її основи, щоб вона змогла витримувати інтенсивні транспортні навантаження і особливості сезонних коливань.

Читайте також: На Прикарпатті почали ремонт дороги до туристичних «магнітів» Богородчанщини

У самому селі Іза підрядна організація наразі виконує влаштування вирівнювального шару крупнозернистого асфальтобетону і верхнього шару щебенево-мастичного асфальтобетону.

На ділянці між селами Іза та Березово вже влаштований нижній шар асфальтобетону.

Як повідомлялося, заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво"  Кирило Тимошенко заявляв, що відновлення доріг місцевого значення пріоритетне у 2021 році, оскільки саме цими дорогами більшість українців користується щодня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-