На Волині облаштовують узбіччя на відновленій трасі до Світязя

На Волині облаштовують узбіччя на відновленій трасі до Світязя

Велике будівництво
Укрінформ
На Волині за президентською програмою «Велике будівництво» встановлюють дорожні знаки та облаштовують узбіччя на відновленій автотрасі Т-03-02, яка веде до туристичного «магніту» – озера Світязь.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області на сторінці у Фейсбуці

«Чимало українців та іноземців уже змогли оцінити відновлену ділянку автошляху Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/, що веде до туристичного «магніту» Волині – озера Світязь. Щоб шлях був комфортним і безпечним не лише для водіїв, а й для пішоходів, на відновленій ділянці Т-03-02 наносимо розмітку на пішохідних переходах. Водночас тривають роботи зі  встановлення дорожніх знаків та облаштування узбіч», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у розпал оздоровчо-туристичного сезону щодня, а надто у вихідні, до водойм Шацького краю і в зворотному напрямку курсує чималий потік транспорту. Тож водіям нагадують, що ремонтні роботи на відтинку Піща – Положеве ще не завершені й на дорозі працюють люди. Тому учасників дорожнього руху просять бути максимально уважними, обережними та відповідальними.

Читайте також: На Буковині розпочали ремонт 30 км дороги міжнародного значення М-19

Відомо, що на Волині автошлях Т-03-02 відновили за програмою «Велике будівництво». Від села Піща до села Положеве проклали 26 кілометрів нового асфальтного покриття зі свіжою дорожньою розміткою.

Проєкт «Велике будівництво» – президентська програма, яка запрацювала торік для масштабної розбудови інфраструктури України. Основна задача проєкту в 2021 році – будівництво чи реконструкція 6,6 тис. км доріг.

Світязь – найглибше озеро в Україні, розташоване в межах Шацького району Волинської області.

Фото: Служба автомобільних доріг у Волинській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-