Австрія та Нідерланди відкрили кордон для українців – умови в’їзду

Австрія та Нідерланди відкрили кордон для українців – умови в’їзду

Укрінформ
Австрія та Нідерланди дозволили в'їзд із туристичною метою українцям, які вакциновані від COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Міністерство закордонних справ України.

Відвідати ці країни українці вільно можуть за умови повної вакцинації, якщо вона відбулась більш як за 14 днів до подорожі.

Читайте також: Сім країн ЄС схвалили для в'їзду вакцину Covishield — BBC

Детальну інформацію, перелік визнаних вакцин та умови в’їзду можна дізнатися на інтерактивній мапі МЗС.

Нідерланди вимагають у мандрівника: сертифікат про щеплення від COVID-19 визнаною вакциною в Нідерландах. Це Pfizer / BioNTech (Comirnaty), Astra Zeneca EU (Vaxzevria), Johnson & Johnson ((COVID-19 Vaccine) Janssen), Moderna (Spikevax), Astra Zeneca-SK Bio (Vaxzevria), Serum Institute of India ( Covishield), Sinopharm BIBP, Sinovac.

“З 01.07.2021 року в’їзд громадян України-власників біометричних паспортів до Королівства Нідерланди можливий для всіх цілей подорожей. Діють наступні положення: В’їзд без карантину з сертифікатом (доказом) про повну вакцинацію проти COVID-19 однією з наведених нижче вакцин, якщо остання вакцинація, необхідна для повної імунізації, була зроблена більше ніж за 14 днів до в’їзду”, - повідомляє фейсбук-сторінка Консульського підрозділу Посольства України в Королівстві Нідерланди.

Як повідомляв Укрінформ, 1 липня Україна і Франція домовилися, що невдовзі відбудуться двосторонні консультації щодо визнання Францією українських свідоцтв про вакцинацію від коронавірусу.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-