Укрзалізниця запускає нові поїзди до моря

Укрзалізниця запускає нові поїзди до моря

Список
Укрінформ
Укрзалізниця продовжує призначати нові поїзди до моря з різних регіонів України, на черзі — два потяги, обидва з яких курсуватимуть до Генічеська.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба УЗ

З 3 червня курсуватиме потяг №204/190 сполученням Кривий Ріг, Дніпро — Генічеськ. Він відправлятиметься з Кривого Рогу по непарних числах о 18:50, курсуватиме через Нікополь, Запоріжжя, Мелітополь та Новоолексіївку, прибуватиме до узбережжя о 3:40.

У зворотному напрямку потяг №189/203 курсуватиме з 6 червня. Він вирушатиме з Генічеська о 22:57 та прибуватиме до кінцевої зупинки о 7:43.

Укрзалізниця запускає також потяг №231/232 сполученням Івано-Франківськ — Генічеськ. Він курсуватиме з 5 червня по непарних числах, відправлятиметься з Івано-Франківська о 14:42 та прибуватиме до Генічеська о 17:50 наступного дня.

Читайте також: Потяг Київ–Рахів узимку змінить графік руху для зручності туристів – депутатка

У зворотному напрямку потяг №232/231 курсуватиме по парних числах. Він вирушатиме з Генічеська об 11:20, прибуватиме до Івано-Франківська о 13:08 наступного дня, курсуючи через Новоолексіївку, Мелітополь, Запоріжжя, Дніпро, Козятин, Шепетівку та Львів.

Укрзалізниця нагадує про маски та санітайзери під час поїздок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-