На Закарпатті триває ремонт дороги до курортів Шаян і Велятино

На Закарпатті триває ремонт дороги до курортів Шаян і Велятино

Велике будівництво
Укрінформ
На Закарпатті ремонтують дорогу територіального значення Т-07-37 Хуст – Шаян – Вишково – Буштино, що веде до бальнеологічних курортів Шаян та Велятино. Її поточний середній ремонт здійснюється за програмою Президента «Велике будівництво».

Про це повідомляють у Закарпатській ОДА, передає Укрінформ.   

У межах проєкту, згідно з даними Служби автомобільних доріг у Закарпатській області, підрядник вирубає чагарники, демонтує старе металеве огородження, зробить фрезерування зношеного покриття, влаштує основу з щебенево-піщаної суміші, здійснить регенерування конструктивних шарів дорожнього одягу за технологією «холодний ресайклінг». Наступний етап – два шари асфальту.

Під'їзд до санаторію в  Шаяні також відремонтують у межах поточного середнього ремонту маршруту Т-07-37.

Як повідомляється, Шаян відомий цілющими мінеральними водами, що лікують проблеми зі шлунком та загалом оздоровлюють організм.

Читайте також: На Харківщині ремонтують дорогу до Національного музею Сковороди

Натомість термальний курорт Велятино знаний термальними водами з підвищеним вмістом йоду і температурою води 36-38 °С. Особливо корисний відпочинок буде тут для тих, хто має захворювання нервової системи, зокрема перевантаження та хронічний стрес, патології системи кровообігу, ураження опорно-м'язової системи, кісток і суглобів. 

Фото, відео: Служба автомобільних доріг у Закарпатській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-