На Миколаївщині відбудеться фестиваль екстриму

На Миколаївщині відбудеться фестиваль екстриму

Укрінформ
У курортному Коблево на Миколаївщині 8-9 травня пройде екстримфестиваль IRONmaracas Extreme Fest.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли організатори.

«IRONmaracas Extreme Fest – це фестиваль, який об'єднує шанувальників різних видів спорту. У ньому візьмуть участь представники України, Молдови, Білорусі та Німеччини. Основна мета заходу – гарно провести час, отримати дозу адреналіну і перенестися в атмосферу повного екстриму. А ще – розширити рамки туристичного сезону в Миколаївській області", – розповів один із організаторів Юрій Ткачук.

У програмі фестивалю – змагання джипів, туристичних мотоциклів, велоперегони, кубок півдня України з автозвуку, забіг із перешкодами вздовж Чорноморського узбережжя, видовищні змагання з кайтсерфінгу та низка майстер-класів.

Поціновувачам естриму запропонують позмагатися на штатних паркетниках, важких туристичних мотоциклах, квадроциклах, взяти участь в екстремальних велоперегонах по складному рельєфу.

Читайте також: На Миколаївщині створюють новий веломаршрут уздовж річки Інгул

Крім того, кожен зможе поспостерігати за батлами між топовими музичними діджеями, барменами, які намагатимуться створити ідеальний напій, спробувати вишукані страви європейської кухні від кращих шеф-кухарів.

Відкриття фестивалю заплановане на 11 годину 8 травня у туристичній зоні Коблево.

Як повідомляв Укрінформ, у Чернівцях цього року відновлять проведення щорічного музичного фестивалю «Обнова-фест». Дійство відбудеться на території Чернівецького університету, колишньої Резиденції митрополитів Буковини і Далмації. 

Фото: koblevo-info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-