МКІП шукатиме можливості для реставрації Запорізького краєзнавчого музею

МКІП шукатиме можливості для реставрації Запорізького краєзнавчого музею

Фото
Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики разом з обласною владою шукатиме можливості для реставрації Запорізького обласного краєзнавчого музею.

Про це глава МКІП Олександр Ткаченко написав у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

Ткаченко у Запорізькому краєзнавчому музеї / Фото: Facebook/Олександр Ткаченко

«Запорізький обласний краєзнавчий музей, якому варто приділити особливу увагу. Він суттєво відрізняється від багатьох краєзнавчих музеїв, де я був. Потужний музейний фонд та експозиція. Тому спробуємо знайти можливості його підсилити разом з обласною владою та попрацювати над реставрацією історичної споруди національного значення», - зазначив Ткаченко

Читайте також: Хортиця має стати окрасою «Великої реставрації» - Ткаченко

Тож, за його словами, Запоріжжя – не тільки про індустріальний туризм, а ще й про чудові вихідні з прекрасною культурною програмою.

Читайте також: Закарпаття визначило об'єкти для «Великої реставрації»

Міністр культури та інформполітики наголосив, що карантин максимально ускладнив життя для кожного, але ніхто не втратив мотивації. Команда Запорізького академічного обласного музично-драматичного театру імені В. Г. Магара намагається зробити цікаві вистави, якими потім можна збирати овації вдячного глядача. Колектив Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки перетворив її бібліотеку, яку хочеться відвідувати, тому й проблем з читачами тут не спостерігається. Чудовий приклад для інших, підкреслив Ткаченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-