У Чернівцях наприкінці травня проведуть Буковинський туристичний ярмарок

У Чернівцях наприкінці травня проведуть Буковинський туристичний ярмарок

Укрінформ
У Чернівцях 21-23 травня планують провести Буковинський туристичний ярмарок, який дасть старт туристичному сезону в області.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла заступниця директора департаменту регіонального розвитку Чернівецької ОДА Христина Марчук.

"Попередньо уже запланували на 21-23 травня проведення Буковинського туристичного ярмарку на Соборній площі, яким відкриємо туристичний сезон. Зробимо аспект на внутрішньому туризмі, звичайно – мандруй Буковиною, мандруй Україною", – сказала Марчук.

За її словами, на цьому ярмарку свої послуги представлять гості із морських регіонів країни - Одеси та Херсона. Також планують залучити якомога більше представників буковинських громад, які покажуть, чим вони готові дивувати туристів.

"Плануємо запросити гостей з інших областей. Уже є попередня домовленість із туристичними асоціаціями Одеси, Херсона. Вони нам пропонуватимуть відпочинок на морі, а наші представники туризму – відпочинок у горах. Звернулися до територіальних громад нашої області. Сподіваємося на якомога ширше представлення Буковини на цьому ярмарку", – додала Марчук.

Читайте також: Подорож на травневі: куди можна податися на свята

Туристичні асоціації Буковини продемонструють маршрути і тури, які вони розробили на новий сезон. Це і походи на колишню радіолокаційну станцію "Памір", і сплави гірськими річками, і відвідування духовних закладів Буковини тощо.

У перший день туристичного ярмарку проведуть різні семінари, зустрічі із представниками туристичного бізнесу. Наступного дня відбудеться туристична виставка на Соборній площі. А в заключний день ярмарку проведуть різноманітні безкоштовні екскурсії регіоном для буковинців та гостей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-