У США 80% країн світу назвали небажаними для туризму

У США 80% країн світу назвали небажаними для туризму

Укрінформ
Державний департамент США вніс щонайменше 150 країн світу до списку небажаних для подорожей для американців через несприятливу ситуацію у них з коронавірусом.

Як передає Укрінформ, список країн можна переглянути на сайті Бюро консульських справ Державного департаменту Сполучених Штатів. 

Зокрема, до списку країн з маркуванням «Рівень 4: Не подорожувати» через «дуже високий рівень COVID-19» увійшли Велика Британія, Канада, Франція, Ізраїль, Німеччина, Фінляндія, Швеція, Іспанія тощо.

Загалом США внесли до списку небажаних для подорожей країн майже 80% держав. Раніше в цей перелік увійшли 34 країни, а через кілька днів Штати додали ще 116. Отже, загальна кількість нерекомендованих для американських туристів напрямків – 150 країн світу. 

До країн з третім рівнем небезпеки «Рівень 3: Переглянути необхідність подорожі» увійшли Японія, Китай, Австралія, Нова Зеландія та інші.

Читайте також: У Греції на початку травня планують відкрити ресторани

Україна отримала позначку про червоний, четвертий, рівень небезпеки.

Крім того, рекомендовано не відвідувати Крим у зв'язку з російською окупацією, окремі райони Донецької та Луганської областей, де триває збройний конфлікт.

У системі оцінювання безпеки подорожей є чотири рівні: синій «Рівень 1: Дотримуватися звичайних заходів безпеки», жовтий «Рівень 2: Дотримуватися підвищених заходів безпеки», помаранчевий «Рівень 3: Переглянути необхідність подорожі», червоний «Рівень 4: Не подорожувати».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-