Укравтодор продовжує ремонтувати дорогу до курортного Очакова

Укравтодор продовжує ремонтувати дорогу до курортного Очакова

Велике будівництво
Укрінформ
Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) за програмою Президента «Велике будівництво» продовжує ремонт дороги Т-15-07 Миколаїв – Парутине – Очаків – база відпочинку «Чорноморка».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Укравтодору у Фейсбуці

Зазначається, що ремонт цієї дороги за всією протяжністю – одне з пріоритетних завдань дорожників Миколаївщини. Дорога до курортного містечка Очаків проходить вздовж Бузького та Дніпровського лиманів і сполучає села Стару Богданівку, Козирку, Парутине, Дмитрівку, Куцуруб та інші з обласним і районним центрами.

Минулого тижня на відрізку км 20+000 – км 22+400 у межах Козирки дорожні працівники влаштували фінішний шар покриття зі щебенево-мастикового асфальтобетону завтовшки 5 сантиметрів. Наразі підрядник перебазував техніку на ділянку км 6+300 – км 8+300 неподалік Великої Коренихи, де цими днями буде влаштовано верхній шар покриття.

Дорожники також виконують роботи зі встановлення бордюрів та виготовлення полегшеного автопавільйону, який надалі буде встановлений для зупинки громадського транспорту у селі Козирка.

Читайте також: На Миколаївщині дорожній проєкт «Чорноморська Рів'єра» з'єднає курортні міста – ОДА

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області доопрацьовує проєкт ремонту інших частин траси, передбачивши улаштування велодоріжок та електроосвітлення вздовж автошляху від села Парутине до міста Очакова.

Як відомо, торік за програмою «Велике будівництво» стартував середній ремонт трьох відрізків дороги до курортного Очакова. Перша трикілометрова частина автошляху наприкінці минулого року здана в експлуатацію, на двох інших, у районі Великої Коренихи та Козирки, влаштовано вирівнювальний шар покриття. Через настання зими роботи на об’єктах було призупинено й відновлено навесні.

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко заявив, що уся мережа доріг між містами України, а це близько 20 тис. км, може бути відремонтована до кінця 2023 року.

Фото: @Ukravtodor.Gov.Ua 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-