Ще два українські готелі отримали категорію «5 зірок»

Ще два українські готелі отримали категорію «5 зірок»

Укрінформ
Комісія з категоризації готелів на черговому засіданні підтвердила бажану категорію сімом готелям, двом із них – «п’ять зірок».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державне агентство розвитку туризму у Фейсбуці.  

У ДАРТ зазначили, що на четвертому засідання Комісії з категоризації готелів розглянули 17 заяв. П’ять кандидатів претендували на статус «п’ять зірок», шість – на «чотири зірки», вісім – на «три зірки». Дев’ять готелів подавалися на категорію уперше, а у шістьох закінчилася дія свідоцтв.

«Серед усіх готелів сімом підтвердили бажану категорію, зокрема п’ятьом закладам, які подавалися вперше: готель «City Holiday Resort & SPA» (м. Київ) – «п’ять зірок»; готель «Асторія» (м. Львів) – «чотири зірки»; готель «Apc Palace» (м. Одеса) – «чотири зірки»; готель «Alice Place» (м. Одеса) – «чотири зірки»; готель Premier (м. Кам’янське) – «три зірки»; готель Mercure Kyiv Congress (м. Київ) – «п’ять зірок»; готель «Гагарін» (м. Одеса) – «чотири зірки», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні можуть з’явитися нові готелі міжнародних мереж – Держтуризм

Також у ДАРТ зауважили, що через невідповідність багатьом вимогам готелям «Ювілейному» (м. Суми) та «Гелікоптеру» (м. Кременчук), які претендували на «три зірки», не погодили присвоєння категорій. Серед основних причин відмови – непридатний стан для проживання частини номерного фонду та непристосованість умов для людей з інвалідністю. Решті готелів рекомендували доопрацювати документацію.

Наступне засідання комісії відбудеться 19 квітня.

Як повідомляв Укрінформ, Комісія з категоризації готелів під час третього засідання 30 березня категоризувала 10 готелів із 17, двом з них було встановлено п’ятизіркову категорію. 

Друге засідання відбулося 23 березня. Тоді комісія присвоїла зірки 11 готелям. Під час першого засідання, 16 березня, не категоризували жоден із готелів, що подавалися на розгляд.

Комісія з присвоєння зірок українським готелям відновила роботу в березні 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-