У Вінниці стартував сезон подорожей на туристичному ретротранспорті

У Вінниці стартував сезон подорожей на туристичному ретротранспорті

Укрінформ
У Вінниці охочих зануритися в минуле з другої декади квітня кататимуть на туристичних ретротрамваях та тролейбусі.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив менеджер Музею трамваю КП «Вінницька транспортна компанія» Олег Матюхов.

«У нас немає якоїсь сталої дати початку сезону роботи наших екскурсійних трамваїв – цьогоріч стартуємо з другої декади квітня, бо саме зараз активізувався туристичний потік. За попереднім замовленням випускаємо на лінії наші чотири ретротрамваї та тролейбус, з яких дуже зручно знайомитися із Вінницею. Якщо люди бажають, забезпечуємо їхню поїздку супроводом екскурсовода», – повідомив Матюхов.

Читайте також: На Прикарпатті створять 14 репортажів про маловідомі туристичні дестинації

За його словами, вінничани та гості міста можуть обирати ретротранспорт, яким мандруватимуть містом. Подорож може відбутися на екскурсійному трамваї CityTour, старовинному трамваї Gotha T57 виробництва 50-х років минулого століття або ж можна проїхатися Вінницею 40-метровим трамвайним «потягом» зі швейцарських вагонів Mirage та Blinde Kuh («Сліпа корова»). Також можна обрати для пересування тролейбус ЗиУ-5, виготовлений у 70-х роках ХХ ст.

Матюхов зазначив, що замовники екскурсій можуть обирати самі, за яким маршрутом їх провезуть у ретротранспорті. Причому, це можуть бути не лише групові, а й індивідуальні поїздки. Їхня вартість однакова, від 1950 грн за годину. Єдина умова – попереднє замовлення мандрівки та дотримання пасажирами карантинних обмежень.

Фото: Музей трамваю КП «Вінницька транспортна компанія»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-