Ватиканські музеї відчиняться з 3 травня

Ватиканські музеї відчиняться з 3 травня

Укрінформ
У перший понеділок травня, 3 травня, якщо не надійдуть додаткові розпорядження, двері Ватиканських музеїв знову відчиняться для відвідувачів.

Про це, передає Укрінформ, повідомляє VaticanNews.

Як зазначається, Ватиканські музеї планують відкрити після вже третього періоду закриття, спричиненого пандемією коронавірусної інфекції. Туристи та віряни також матимуть змогу відвідати Ватиканські сади.

Водночас, як ідеться на офіційному сайті Ватиканських музеїв, відвідувачі мають ретельно дотримуватися суворих правил безпеки, зокрема, обов’язково попередньо записуватися через той же сайт, носити маску, дотримуватися безпечної дистанції, пройти на вході температурний скрінінг.

Читайте також: Ватикан втомився від скандалів про «багатства» у ЗМІ — проводить опис нерухомості в Італії

При цьому скасують додаткову оплату за попередній запис на відвідини музеїв, що за звичайних обставин становила 4 євро й дозволяла відвідувачам оглянути експозицію без стояння у чергах до квиткових кас.

Як повідомляв Укрінформ, Папа Римський Франциск під час католицького Великодня 4 квітня у своєму традиційному Великодньому посланні "Urbi et Orbi" закликав країни світу "приборкати гонку озброєнь" та обрати мир замість "світогляду війни".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-