Букінгемський палац уперше повністю відкриє свої сади для громадськості

Букінгемський палац уперше повністю відкриє свої сади для громадськості

Укрінформ
Благодійна організація Royal Collection Trust (RCT), яка опікується збереженням скарбів британської монархії, заявила, що відвідувачі зможуть цьогоріч уперше без присутності гіда побувати у садах навколо Букінгемського палацу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC

За даними RCT, традиційне відкриття державних залів у палаці цього літа вже другий рік поспіль буде скасовано через пандемію коронавірусу.

Натомість відвідувачі зможуть вперше без гіда насолодитися королівськими садами загальною площею 39 акрів навколо Букінгемського палацу з липня до вересня цього року. 

Відвідувачам також буде дозволено зібратися на пікнік на траві у самих садах. Проте їм заборонятиметься готувати барбекю, грати з м’ячем та вживати спиртне.

Зазначається, що поточний дизайн садів навколо Букінгемського палацу не змінювався з 1820 року, коли Георг IV ще був британським королем.

Читайте також: У Ризі відкриється музей, який не можна побачити

Вартість одного квитка для дорослого становить 16,5 фунтів стерлінгів, а для дітей – 9 фунтів. Через неабиякий ажіотаж навколо майбутньої події RCT була змушена запровадити електронну чергу для купівлі квитків.

Як повідомляв Укрінформ, мюнхенська студія Opposite Office розробила проєкт Affordable Palace, в якому пропонує перебудувати і збільшити будівлю Букінгемського палацу в Лондоні, де мешкає королівська родина. 

Фото: The Royal Family, Twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-