У Маріуполі презентували туристичний бренд Приазов’я

У Маріуполі презентували туристичний бренд Приазов’я

Фото
Укрінформ
У Маріуполі на Донеччині в культурно-туристичному центрі «Вежа» відбулася регіональна презентація туристичного бренду Приазов’я.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє прессслужба Маріупольської міської ради

Новий логотип схожий на паперовий літачок, який трансформується у пляжну парасольку. Ці образи відтворюють асоціації та цінності, які вкладено у бренд, – колоритність, безпеку, мир, сучасність, відкритість, дружелюбність та гостинність.

Ціннісну пропозицію також виражає слоган-меседж із хештегом #колоритне. Саме це слово використовується для рекламних та маркетингових комунікацій.

Зазначається, що нову айдентику Приазов’я презентували голова Асоціації індустрії гостинності України Олександр Лієв та власник Bulanov büro Дмитро Буланов. З огляду на карантинні обмеження, трансляція презентації проводилася онлайн.

Туристичну айдентику Приазов’я розробила команда та фахівці Zruchno Travel спільно з Bulanov büro на замовлення проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Читайте також: Волинь і Влодава створять спільний туристичний бренд озерного краю

Як пояснив Лієв, під час розроблення бренду проводилися консультації з 23 експертами з Маріуполя.

Відтепер шість дестинацій у Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях зможуть використовувати єдину айдентику для брендування сувенірів, туристичних офісів, вказівників, поліграфії тощо. Впровадження бренду спрямоване на розвиток туризму та гостинності в регіоні, залучення інвестицій до туристичної галузі, підтримку туроператорів, підприємств, створення нових туристичних продуктів.

Маріуполь став першим із п’яти міст України, де провели регіональну презентацію туристичного бренду Приазов’я. Попереду презентація у Бердянську, Генічеську, Кирилівці та Мелітополі. Фінальна всеукраїнська пресконференція відбудеться в Києві.

Фото: mistomariupol.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-