На Миколаївщині ремонтують дорогу до курортного Очакова

На Миколаївщині ремонтують дорогу до курортного Очакова

Велике будівництво
Укрінформ
На Миколаївщині у межах програми Президента «Велике будівництво» відновили ремонт дороги до курортного Очакова – одного з елементів проєкту «Чорноморська Рів'єра».

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу Миколаївської ОДА

«Ремонт дороги туристичного напрямку триває. Вже зовсім скоро жителі та гості Миколаївщини зможуть насолодитися комфортним пересуванням до морського узбережжя Очакова та Чорноморської коси. Минулого року у рамках програми Президента «Велике Будівництво» було розпочато ремонт курортного напрямку Т-15-13 Нечаяне – Очаків», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у зв’язку з настанням зимового періоду ремонтні роботи було призупинено, а нині відновлено. Зокрема, наразі на ділянці км 30+000 – км 36+900 неподалік міста Очакова дорожники влаштовують верхній шар покриття. На інших ділянках виконуються роботи з влаштування з’їздів та примикань, встановлення бордюрів, лотків водовідведення тощо.

Читайте також: На Хмельниччині до програми «Велике будівництво» включили 53 об’єкти

Як повідомляв Укрінформ, на Миколаївщині триває реалізація дорожнього проєкту європейського рівня «Чорноморська Рів'єра», який має з'єднати курортні Очаків і Чорноморку з Рибаківкою та Коблевим. Проєкт – пріоритетний для обласної влади. 

Фото: Служба автомобільних доріг у Миколаївській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-