У Кривому Розі влаштували ярмарок екскурсій

У Кривому Розі влаштували ярмарок екскурсій

Укрінформ
У Кривому Розі на Дніпропетровщині стартував щорічний «Ярмарок екскурсій», який пропонує мандрівки різними локаціями.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє krivbass.city

«Ярмарок екскурсій» – традиційний туристичний захід, що влаштовують у Кривому Розі щорічно. Цього року формат ярмарку змінили, але не змінили одне – безліч екскурсій містом. Упродовж квітня усі охочі містяни можуть відвідати екскурсії у різних локаціях: від індустріальних до історичних, від екскурсії до бібліотеки до екскурсії у музей», – йдеться в повідомленні.

За анонсами мандрівок Кривим Рогом можна стежити на Фейсбук-сторінці «Кривий Ріг туристичний». Тут публікують інформацію про відкриття реєстрацій та набір на екскурсії в межах ярмарку.

Читайте також: У Львові відновлять сад Франка й водитимуть там екскурсії

Наразі для реєстрації відкриті такі мандрівки: «Вічне місто» 11 квітня, «Читаємо вулиці, як книги» від бібліотеки на Поштовій та екскурсія до 3D-відеогалереї Криворізького історико-краєзнавчого музею 17 квітня, лекція «Цікаві пам'ятки історичної частини міста» у експозиції виставки «Пам'ятки Криворіжжя на полотнах митців» 22 квітня.

Організатор місяця екскурсій – Інститут розвитку міста Кривого Рогу. Перші подорожі в межах ярмарку вже відбулися, але у квітні, запевняють організатори, заплановано чимало відкриттів.

Крім того, учасникам ярмарку екскурсій нагадали, що під час заходів усі мають дотримуватися карантинних норм, використання масок індивідуального захисту – обов'язкове.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-