Херсонськими плавнями відтепер можна помандрувати онлайн

Херсонськими плавнями відтепер можна помандрувати онлайн

Відео
Укрінформ
На Херсонщині створили третю онлайн-лекцію про найпривабливіші місця області. Цього разу відеоробота присвячена Херсонським плавням.

Про це повідомив у Фейсбуці артдиректор проєкту «TripMustGoOn» Олексій Білецький, передає Укрінформ. 

«Ця відеоекскурсія запрошує вас у дивовижну подорож Херсонськими плавнями. Для мандрівників відкриється унікальний світ дикої природи, розмаїття флори та фауни», – написав Білецький.

Зазначається, що матеріал, викладений у лекції, дасть змогу зрозуміти, як організувати подорож та чим займатися туристам. Маршрут підходить для сімейного відпочинку з дітьми та активних мандрівників.

Херсонські плавні – царство дикої природи в дельті Дніпра. Це нижні з Дніпровських плавнів, простяглися на 200 кілометрів від Дніпровського лиману до Каховської ГЕС. У Херсонських плавнях можна знайти безліч заболочених острівців, невеликих лугів і заплавних лісів, схожих на амазонські джунглі. Туристів приваблюють розмаїття флори і фауни, понад 300 видів птахів, рослин, тварин. Серед рослин зустрічаються унікальні біле латаття, водяний горіх, рогіз і деякі інші.

Читайте також: Херсонщина хоче вакцинувати працівників курортів і запровадити швидкі тести для туристів

Як повідомляв Укрінформ, раніше на Херсонщині в межах реалізації туристично-контентного проєкту «TripMustGoOn» створили дві онлайн-лекції про найпривабливіші місця області: найбільшу пустелю Європи – Олешківські піски – й біосферний заповідник «Асканія-Нова» ім. Ф. Е. Фальц-Фейна.

Проєкт «TripMustGoOn» реалізує ГО «Центр живої історії «Олешшя» у партнерстві з Регіональною туристичною організацією «Туризм Херсона» та за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-